Tehnologie

rsz_dan_0499     De la selectarea materiei prime conform, la livrarea produsului finit, procesarea nucii în unitatea de producție Transilvania Nuts respectă calea excelenței. Tehnologia modernă, în continua actualizare și îmbunătățire, asigură cele mai bune condiții și, implicit, obținerea celor mai bune rezultate.

     Sortarea optică aduce astfel un nou nivel de excelență și eficiență în selectarea miezului de nucă,datorită preciziei oferite de tehnologia de vârf.

rsz_dan_0501Un alt avantaj al sortării optice este faptul că permite o flexibilitate ridicată în procesul de productie și poate fi ușor adaptată nevoilor exacte ale clienţilor. Tehnologia de joasă tensiune asigură o performanță de calitate favorabilă și foarte sigură a sortării.Inovator, precis și eficient ca sortator optic, utilajul de sortare de tip Sortex determină puritatea produsului cu o precizie excepțională, într-o fracțiune de secundă.

Pe baza culorii, formei sau altor proprietati optice, sunt identificate produsele neconforme și materiale străine și sunt separate astfel din fluxul de produs. Aparatul de sortare foloseşte o tehnologie de vârf pentru a furniza soluţii eficiente pentru procesatori, fiind capabil de a scana produsul chiar și în stare congelată.

Camerele bicromatice de înaltă rezoluție detectează cele mai subtile defecte ale produsului si materiile straine. Mai mult, defectele produsului sunt identificate printr-o combinaţie de diferiti parametri, cum ar fi forma, dimensiunea și culoarea.

Performanţa excelentă a acestui utilaj permite minimizarea pierderilor și, implicit, maximizarea rentabilității. Putem astfel să vă oferim calitate constantă și excelență la prețuri optime.


rsz_tehnologie_1
sortextehnologiersz_tehnologie_sortex