Tehnologie

Transilvania Nuts a investit peste 5 milioane de euro în tehnologii de ultimă generație, din care peste 4 milioane în cea mai modernă fabrică de procesare a miezului de nucă din România. Misiunea noastră este axată spre îmbunătățirea continuă a calității și a procesului tehnologic astfel încât, prin produsele noastre, să reprezentăm un etalon pe piața în care ne desfășurăm activitatea.

Tehnologie
Paletizare

De la selectarea materiei prime, până la livrarea produsului către client, Transilvania Nuts respectă cele mai înalte standarde calitative. Nuca este selectată, spălată, uscată și apoi „procesată prin cel mai modern sistem tehnologic, folosind utilaje de sortare optică și camere bicromatice menite să identifice orice defect al produsului și să înlăture materiile străine.

Sortarea optică oferă atât un standard înalt de calitate, dar și eficiență în selectarea miezului de nucă, datorită preciziei oferite de tehnologia de vârf. Astfel, sistemul de sortare optică determină puritatea produsului cu o precizie excepțională, într-o fracțiune de secundă.

Pe baza culorii, formei sau altor proprietăți optice, sunt identificate produsele neconforme și materiile străine care ar putea însoți miezul de nucă și sunt separate astfel din fluxul de produs.

Camerele bicromatice de înaltă rezoluție detectează cele mai mici defecte ale produsului și materiile străine.

Tehnologie
Detector de metale

Din momentul în care este culeasă și până la clientul final, nuca este selectată și procesată cu o grijă deosebită, astfel încât oricare dintre produsele noastre să păstreze gustul, prospețimea și calitatea.

Prin toate aceste exemple privind procesul tehnologic, Transilvania Nuts demonstrează că nu este doar un brand care se dezvoltă serios, ci și un adevărat standard de calitate în România și la nivel mondial în procesarea nucii folosind noile tehnologii.

Selecție nuci

Selectie Nuci

Spălare nuci

Spalare Nuci

Uscare nuci

Uscare Nuci

Măcinare nuci

Măcinare Nuci

Ambalare nuci

Ambalare Nuci

Depozitare nuci

Depozitare Nuci