Cine suntem

Din inima Transilvaniei!

Povestea noastră începe în inima Transilvaniei, acolo unde se produc nucile cu gustul autentic și bun. Înființată în anul 2014, Transilvania Nuts este o companie cu capital integral românesc, care a devenit unul dintre cei mai importanți procesatori de nucă din România. Strategia noastră este să ne extindem continuu pe plan național și internațional. Produsele noastre ajung deja în 26 de țări din Europa și Asia, iar datorită profesionalismului de care dăm dovadă și calității produselor suntem în continuă extindere în întreaga lume.

Cine suntem?

Nuci selectate și procesate cu grijă!

Transilvania Nuts procesează anual peste 5.000 de tone de nuci. Nuca este procesată prin cel mai modern sistem tehnologic, folosind utilaje de sortare optică menite să identifice orice defect al produsului și să înlăture materiile străine.

De la înființare și până în prezent, am investit peste 5 milioane de euro în tehnologii moderne care ne-au crescut eficiența, dar mai ales calitatea produselor noastre. Peste 4 milioane de euro, dintre care aproape un sfert fonduri europene, am investit în cea mai modernă fabrică de procesare a nucii din România.

Nuca in coaja

Prospețime și puritate în fiecare produs!

Noi, echipa Transilvania Nuts, respectăm nuca! Avem grijă să fie culeasă cu atenție și apoi să fie procesată și selectată prin cele mai moderne tehnologii, care îi păstrează prospețimea și puritatea. Clienților noștri le oferim garanția unor produse de calitate și o colaborare profesionistă.

Miez de nuca Bio

Calitate și gust autentic românesc!

Din respect pentru clienți, Transilvania Nuts a implementat cele mai înalte standarde de calitate care se regăsesc în fiecare sortiment de miez de nucă, BIO sau convențional. Compania noastră este axată spre îmbunătățirea continuă a calității și a procesului tehnologic astfel încât, prin produsele noastre, să reprezentăm un etalon pe piața în care ne desfășurăm activitatea. Transilvania Nuts nu este doar un brand care se dezvoltă serios, ci și un adevărat standard de calitate în România și la nivel mondial în procesarea nucii, folosind noile tehnologii.